Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale

47 93 09 09 post@ditt-tiltak.no
Ditt Tiltak AS Grenseveien 91 Oslo 0607 PB 6575 Etterstad Norge
Vil du jobbe med oss? Se ledige stillinger
Bli oppdatert på nye stillinger med vårt nyhetsbrev

Derfor skal du jobbe for Ditt Tiltak BPA

Hos Ditt Tiltak har vi en bedriftskultur hvor vi har stort fokus på trygghet, inkludering og god dialog, noe som gjelder både for oss kolleger imellom og de vi arbeider sammen med eksternt. 

Vi arrangerer jevnlig sosiale arrangementer for alle andatte, som sommer- og vinterfest og deltakelse i Holmenkollstafetten. Vi arbeider konstant for å opprettholde vårt trivelige og inkluderende arbeidsmiljø, noe som forhåpentlig også kan gjenspeiles i vårt generelt veldig lave sykefravær. 

Å jobbe som BPA-assistent

Som BPA-assistent utfører du viktig og svært meningsfullt arbeid. Du har en variert arbeidshverdag bestående av mange ulike arbeidsoppgaver – alle med uvurderlig verdi for dem som trenger denne type bistand. 

Jobber du som BPA-assistent kommer du nært på mennesker – mennesker du møter på deres hjemmebane og som er avhengig av deg og kvaliteten på dine tjenester. Ditt Tiltak tilbyr både veiledningstelefon og opplæring for BPA-assistenter. 

Stillingsbeskrivelsen for assistenter er vanskelig å konkretisere da arbeidsoppgavene favner så bredt. Det som imidlertid bør ligge til grunn er et iboende ønske og iver etter å bidra til at andre menneskers hverdag skal bli bedre. 

BPA-assistenter ansatt hos Ditt Tiltak mottar konkurransedyktig lønn og innehar trygge og ryddige arbeidsforhold underlagt tariffavtale. Vi har pensjonsordninger og forsikringsavtaler for alle våre ansatte. 

Hvorfor jobbe for Ditt Tiltak 

Hos Ditt Tiltak har vi en bedriftskultur hvor vi har stort fokus på trygghet, inkludering og god dialog, noe som gjelder både for oss kolleger imellom og de vi arbeider sammen med eksternt.
Ditt Tiltak arrangerer jevnlig sosiale arrangementer for konsulentene, som sommer- og vinterfest og deltakelse i Holmenkollstafetten. Vi arbeider konstant for å opprettholde vårt trivelige og inkluderende arbeidsmiljø.

Stillingskrav

Som BPA assistent er det forskjellige kompetansekrav for hvert enkelt oppdrag. I samarbeid med arbeidsleder / bruker, utarbeider vi en stillingsbeskrivelse som blir lagt ut på vår nettside.

Ledige stillinger

Ledige stillinger blir lagt ut på vår nettside og på vår Facebookside.

Motta nyhetsbrev om våre ledige stillinger

Ved å registrere deg som mottaker av våre nyhetsbrev holder du deg kontinuerlig oppdatert rundt hvilke stillinger som er ledige hos oss i Ditt Tiltak.